Komplex weboldal készítés, karbantartás és online marketing szolgáltatások Biatorbágyon

Digitális Megoldások Szakértője

Komplex weboldal készítés, karbantartás és online marketing szolgáltatások Biatorbágyon

2024.07.01. SEO 0

WEBOLDALAK (WORDPRESS) WP weboldalak készítésével, karbantartásával, fejlesztésével és tartalmakkal való feltöltésével foglalkozom. Biztosítom, hogy weboldalad naprakész és funkcionális legyen a legújabb technológiák és trendek alkalmazásával. Kezelem a domain és tárhely megvásárlását, valamint egyedi céges e-mail címeket integrálok a Gmail rendszerével.

Közösségi oldalak létrehozása, automatizáció, weboldal összeköttetés Vállalom közösségi oldalak létrehozását és kezelését, beleértve az automatizációs megoldásokat és a weboldalak összeköttetését, hogy a közösségi média felületek integráltan működjenek, növelve az online jelenlét hatékonyságát.

Online marketing Online marketing szolgáltatásokat kínálok, beleértve a Facebook hirdetések kezelését és a kapcsolódó grafikai anyagok elkészítését, hogy célzott kampányokkal hatékonyan érje el közönségét.

Grafikai tervezés Grafikai tervezéssel foglalkozom, szórólapok, plakátok, logók és kiadványok készítésével, hogy marketinganyagaid vizuálisan vonzóak és hatékonyak legyenek.

PC-k, laptopok karbantartása Számítógépek és laptopok karbantartása, gyorsítása, szoftveres támogatása: operációs rendszer telepítése, frissítése, vírusirtás, hálózat kiépítése, levelező program és nyomtató telepítése, hardver eszközök beszerelése, beállítása, számítógép tisztítása.